Skip Navigation LinksMessage-From-General-Secretery

Genel Sekreter Mesajı

Sevgili DAÜ çalışanları ve öğrencilerimiz,

Doğu Akdeniz Üniversitesi,  Kantin ve Kafeteryalar Birimi, öğrencilere, akademik ve yönetsel personele ve üniversiteyi ziyaret eden konuklarımıza temiz, kaliteli ve uygun fiyatlar ile hizmet vermeyi amaç edinmiştir. Bu bağlamda, her yıl yeni işyeri açılmakta ve öğrencilere değişik tür mutfaklarda farklı ürünler sunulmaktadır.

Kantin ve Kafeteryalar Birimi, üniversite bünyesinde toplam 49 farklı işyerinin kontrol ve denetimini sağlamak suretiyle, gerek işyeri çalışanları, gerekse işyerlerinin günümüz insan sağlığı ve hijyenine uygun ortamlarda, sağlıklı, temiz ve gıda kalitesine  uygun hizmeti vermelerine de yardımcı olmaktadır.

Söz konusu kontrol ve denetimler, Denetleme Komisyonu tarafında oluşan yetkili kişilerin katılımıyla gerçekleştirilmektedir. Ve bunun sonucunda, üniversitenin belirlemiş olduğu standartlara uygun hizmeti sağlamayan işletmelere gerekli yaptırımlar uygulanmaktadır.

Doğu Akdeniz Üniversitesi ailesinin bir parçası olan Kantin ve Kafeteryalar Birimi olarak bizler, siz sevgili öğrencilerimizi ve çalışanlarımızı da ailemizin bir parçası olarak görmekte ve bu nedenle başarı ve mutluluğumuzun sizlerin de başarısı ve mutluluğu olacağı düşüncesini taşımaktayız. Sizlere rehberlik edeceğine inanarak hazırlamış olduğumuz Web sitemiz Doğu Akdeniz Üniversitesi kampüsü içerisinde hizmet vermekte olan kafeterya ve diğer işletmeleri ile ilgili her türlü bilgi bulunmaktadır. Kampüs içerisinde bulunduğunuz süre boyunca sizlere rehberlik edeceğine inandığımız bu kaynaktan yararlanmanız, bunun yanı sıra, şikayet ve beklentilerinizi Kantin ve Kafeteryalar Birimi'ne iletmenizin size sunulan hizmetin kalitesini artıracağı düşüncesindeyiz.

Saygılarımla,